پدیده تراول
The-strangest-island-in-the-world-in-Malaysia.jpg

ویزای اندونزی از جمله ویزاهایی است که بصورت لیبل دار و الکترونیک صادر میشود.

**** ویزای لیبل دار اندونزی فقط بصورت توریستی صادر میشود.

براساس هدف و نوع سفر ویزای الکترونیک به دو صورت است

1) توریستی

2) تجاری

زمان صدور ویزا: انواع ویزاهای اندونزی بین 2 تا 14 روز کاری زمان میبرد که میتوانید برای اطلاعات بیشتر درپکیج ویزاهای آژانس گردشگری پدیده بال ایرانیان مشاهده نمایید.

مدارک ویزای اندونزی الکترونیکی:

1) اسکن پاسپورت (گذرنامه) با اعتبار 7 ماه از تاریخ شروع اعتبار ویزا

2) اسکن عکس پرسنلی زمینه سفید 3x4

*** ضمنا مسافران محترم در هنگام ورود به فرودگاه اندونزی مدارک (اصل پاسپورت، گواهی کارت واکسن به لاتین حداقل دو دوز، بیمه مسافرتی، واچر هتل و بلیط رفت و برگشت) به مسئولین فرودگاه ارائه نمایند.

مدارک ویزای اندونزی لیبل دار:

1) اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

2) فرم پر شده مشخصات فردی به لاتین و امضای فرم تعهدنامه به همراه تاریخ میلادی همان روز به آدرس " فرم مشخصات فردی ویزای اندونزی"

3) دو قطعه عکس پرسنلی 3x4 با پشت زمینه سفید

4) کپی شناسنامه و کپی کارت ملی متقاضی

5) بلیط رزرو رفت و برگشت دارای مهر آژانس (بلیط فقط درحد رزرو)

6) واچر رزرو هتل دارای مهر آژانس (هتل فقط درحد رزرو)

7) کارت واکسن به لاتین دو دوز به بالا به صورت چاپ شده

8) نامه تمکن مالی از بانک با حداقل 100 میلیون تومان تمکن به همراه مهر برجسته

9) بیمه مسافرتی دو ماهه 10000 یورو با پوشش کرونا و بالاتر

10) ضمنا مسافرین محترم به توضیحات روی برگه ویزا شامل اعتبار ویزا و نحوه تمدید اقامت و تاریخ ورود حتما توجه فرمایند.

** متقاضیان محترم از گرفتن بلیط،رزرو هتل و قرارهای کاری قبل از صدور ویزا خودداری نمایند .

نکات مهم

شروع پروسه کاری، بعد از تسویه حساب کامل می باشد و شنبه و یکشنبه و روزهای تعطیلی سفارت جزو روز کاری به حساب نمی آید.

نرخ پرداختی ویزا به حواله ارزی می باشد و مبلغ آن بصورت ریالی روز محاسبه و دریافت میگردد و درصورتیکه مبلغ ریالی اعلام شده در همان روز که نرخ گرفته شده پرداخت نگردد؛ روز بعد با نرخ حواله جدید محاسبه خواهد شد.

اندونزی

آب و هوای اندونزی

آب و هوای اندونزی استوایی، گرم و مرطوب است که تغییرات فصلی در آن اندک می باشد. بیش از دو سوم این کشور از جنگل‌های استوایی بارانی پوشده شده ‌است و به همین علت آب و هوای اندونزی به دو فصل گرما ، بارانی و مرطوب تقسیم می شود. فصل خشک از آوریل تا اکتبر و فصل بارانی از نوامبر تا مارس است.

در تمامی طول سال درجه حرارت آن بین 20 تا 33 درجه متغییر است. وزش بادهای غربی که حامل گرما و رطوبت اقیانوس هند می باشند باعث گردیده از ماه دسامبر تا ماه مارس بارشهای مکرر صورت گیرد و این فصل به منزله تابستان نیم کره جنوبی می باشد. اما زمستان از ماه ژوئن تا سپتامبر آب وهوای این جزیره تحت تاثیر بادهای سرد اقیانوس است. در این فصل روزها دما معتدل و شب ها خنک می گردد. میزان رطوبت کاهش یافته و اغلب روزها آفتابی خواهد بود. به طور کلی بهترین زمان سفر به اندونزی از ماه می تا سپتامبر است.

غذاهای اندونزی

بیش از ۵ هزار نوع غذای گوناگون و متنوع در اندونزی وجود دارد. در بیشتر غذاهای اندونزی استفاده از ماهی، برنج و سبزیجات رایج است. آنها همچنین در کنار غذایشان از چاشنی سامبال بسیار استفاده می کنند که نوعی سس بوده و متشکل از فلفل چیلی و سیر، آب لیمو، شکر، نمک و البته گاهی قارچ ، انبه نرسیده است. استفاده از چاشنی های ترش، فلفل چیلی و ترشی های مختلف و یا چاشنی های با طعم شیرین در کنار غذاها به فور در سفره مردم این کشور یافت می شود. برنج و سس سامبال و ترشی به همراه مقدار کمی گوشت، غذاهای دریایی یا سبزیجاتی که اغلب با شکل خورشت تهیه شده، از رایج ترین نوع غذاهای مردم اندونزی است. دو نوع از غذاهایی که مورد علاقه مردم اندونزی است، یکی تِمپه یا همان سویای تخمیر شده که معمولاً به صورت فشرده موجود است و سرشار از پروتئین و فیبر می باشد و دیگری کروپُک یا کراکِر سرخ شده که از میگو، غذاهای دریایی و سبزیجات تهیه می شود و در ابتدای غذا سرو می گردد.دسر نیز یکی از رایج ترین وعده های غذایی در جنوب شرق آسیا محسوب می شود.

هتل های اندونزی

هتل های اندونزی دارای امکانات و خدمات گوناگون برای گردشگران و توریستها می باشد. انواع هتل در این جزیره قرار دارد که با توجه به نوع و درجه و امکانات مورد نظر انتخاب می شود و این تنوع نیز در درجه و قیمت هتل های نیز وجود دارد.جزیره بالی در کشور اندونزی در سالهای اخیر به یک کشور پر مقصد تبدیل شده و در نتیجه انواع هتل ها در این جزیره قرار دارد. هتل های 5 ستاره بالی و یا انواع گوناگون هتل آيانا بالی،هتل بولگاری بالی هتل شرايتون بالی، هتل لاگونا بالی، هتل ديسكاوری بالی و...

جاذبه گردشگری اندونزی

1) جزایر گیلی (Gili Islands)؛

2) جزایر راجه آمپات (Raja Ampat Islands)؛

3)ساحل مالوک (Maluk Beach)؛

4)دریاچه کلیمتو (Kelimutu Lake)؛

5)دریاچه توبا (Lake Toba)؛

6)پارک ملی دریایی بوناکن (Bunaken Marine Park)؛

7)جاکارتا (Jakarta)؛

8)جزیره برنئو :

قسمت اعظم این جزیره متعلق به اندونزی است که در اصطلاح محلی به آن کالیمانتان گفته می‌شود.

ارتفاعات آن عمدتا در نواحی شمالی واقع شده و قسمت اعظم آن را جنگل‌ها و جلگه‌ها شامل می‌شوند.

رودهای طویلی در آن جریان دارند از جمله:

باریتو، ماهاکام، نگارا، کایان و کاپواس. بلندترین نقطه آن ۹۸۸٬۲ متر ارتفاع دارد.

جزیره برنئو

9)بالی

یکی از جاذبه های گردشگری اندونزی که نیازی به معرفی ندارد منطقه بالیمی باشد. گردشگران سراسر دنیا برای تفریح و گردش به این منطقه می آیند. هرچند گردشگران استرالیایی و ایتالیایی تغییرات قابل توجهی در این منطقه ایجاد کرده اند اما این منطقه هنوز رنگ و بوی قدیم خود را به خوبی حفظ کرده است. با سفر به منطقه بالی همچنین می توان از شهر جنگلی که به عنوان یکی دیگر از جاذبه های گردشگری اندونزی محسوب می شود بازدید کنید. این شهر به عنوان شهر مزارع برنج و معابد هندو شناخته شده است که در بخش های مختلف آن میمون ها در حال بازی کردن هستند.

همچنین شما می توانید به سمت شمال منطقه بالی از جاذبه های گردشگری اندونزی بروید و نظاره گر طلوع آفتاب از شرق جزیره لومبوک شوید. آتش فشان کینتامانی در بخش شمالی این منطقه قرار گرفته است و هر ساله گردشگران زیادی را به سوی خود جذب می کند. همچنین می توان در سواحل بوکیت و ناسا دوا به موج سواری پرداخت.

10)جزیره سلبس (سلب):

جزیره‌ای کوهستانی و مرتفع است که قسمت اعظم آن را جنگل‌ها پوشانده‌اند.

از رودهای آن می‌توان از ماریسا، کاراما، ماماسا، بونگکا و پالو نام برد. قله رانتکومبولا با ۴۵۵, ۳ متر ارتفاع بلندترین نقطهٔ آن است. نام محلی این جزیره، سولاوسی است.

11)جزیره گینه نو:نیمه غربی این جزیره که اصطلاحا ایریان غربی گفته می‌شود و به اندونزی تعلق دارد. نواحی مرکزی و شمال غربی آن را کوه‌ها و نواحی بلند پوشانده و قسمت اعظم آن را جنگل‌ها و جلگه‌ها تشکیل می‌دهند.

رود دیگول مهمترین رود آن است.

بلندترین نقطه آن قله جایا (۰۲۹ , ۵ متر) است.

11)جزایر سوندای کوچک (نوساتنگارا):

این جزایر بین جزیره جاوه و جزیره گینه نو واقع شده‌اند و عمدتا کوهستانی و مرتفع می‌باشند.

بزرگترین جزیره‌های آن عبارتند از:

سومباوا، فلورس، سومبا، تیمور و بالی.

**سایر جزایر غربی:

که در اطراف جزیره‌های برنئو، جاوه و سوماترا واقع شده و عمدتا کم ارتفاعند.

بزرگترین جزیره آن، بانگکا می‌باشد.

**سایر جزایر شرقی:

که مجموعا به جزایر ملوک یا اویه معروف هستند و در اطراف جزیره‌های سلس و گینه نو واقع شده‌اند و کوهستانی و مرتفع اند.

جزیره‌های هالماهرا و سرام بزرگترین جزیره‌های این نواحی می‌باشند.

جهت اطلاع از تورهای بالی و کشور اندونزی به قسمت تورها مراجعه فرمایید یا با کارشناسان مجموعه گردشگری پدیده بال تماس بگیرید